alegerea locatiei pentru nunta

În timp ce aproape fiecare aspect al unei nunți este opțional, de la purtarea unui costum în loc de rochie până la renunțarea la flori, chiar şi renunțarea la tortul de nuntă, există un lucru pe care nu îl poți omite: locaţia evenimentului. Unde s-ar aduna altfel invitaţii tăi, ca să te sărbătorească?

Dar să găsești locul perfect nu este ușor. Există prea multe opțiuni din care să alegi, fie că eşti în căutarea unui restaurant rustic uimitor sau a unei săli de bal elegantă, iar asta uneori mai mult ne încurcă.  Așa că am adunat toată experienţa organizatorilor noştri de evenimente, în Royal Ball sau înafara sălii noastre şi suntem gata să îţi împărtăşim secretele pentru cum să-ţi găseşti locul de vis pentru nunta ta.

Vorbește mai întâi cu un organizator de evenimente

Îţi propunem ca înainte de a începe să te uiți la spații, să economiseşti timp şi să mergi la sigur cu locaţii în care deja au avut loc evenimente de succes şi au fost declarate spectaculoase.

Royal Hall este mai mult decât o sală splendidă de gală. Suntem o echipă de elită, perfect pregătită să dezvoltăm și să creăm orice tip de eveniment. 

Organizatorii sunt mult mai familiarizați cu caracteristicile unui spațiu căruia vrei să-i schimbi destinaţia, cu adaptarea la timpul disponibil până la nuntă și aspectele de care veți avea nevoie pentru a-l declara locaţia de vis. Dacă există o modalitate creativă de a-l face unic sau o idee atipică despre spațiu care ar putea face nunta ta de neuitat, cu siguranţă organizatorul o va găsi înaintea ta, pentru că anii de experienţă îşi spun mereu cuvântul.

Alege un loc care se aliniază cu viziunea ta

Acest lucru poate părea evident, dar uneori, sub stresul tuturor detaliilor care trebuie bifate la o nuntă, poţi pierde timp şi vizitând localuri care nu sunt oricum pe gustul tău.

Dacă eşti o fire modernă, care nu vrea o nuntă convenţională, ce părere ai despre o galerie de artă? 

Sau dacă eşti o fire romantică, cum ar fi să încorporezi elemente naturale şi spaţii în aer liber, cum ar fi locaţii din parcuri sau păduri? Alegerea unui loc care se potrivește cu tema nunţii tale va transforma evenimentul într-un succes garantat.

Echipa noastră are un portofoliu bogat de nunte neconvenţionale, dar cel mai bine ar fi să stabilim o întâlnire şi să ne cunoaştem, să-ţi cunoaştem visul şi să găsim modalităţi de a-l transpune în realitate.

Cunoaște-ți lista de invitați

Știind câți invitați vei avea înainte de a găsi locaţia de vis, te va ajuta să fii eficient în toate deciziile pe care le vei lua ulterior, nu doar la alegerea unei săli cu capacitate exactă.

Dacă alegi un loc care este prea mic pentru lista ta de invitați și mai mulți oaspeți răspund „da”, nu te vei putea încadra în spaţiu şi s-ar putea să nu mai ai timp să închiriezi altceva. Cuplurile subestimează adesea câți oameni vor invita (sau câți vor dori să adauge părinții lor), așa că discutați devreme pentru a şti care este situaţia reală. Şi situaţia inversă este la fel de rea, când vin prea puţini invitaţi într-o locaţie grandioasă (şi mult mai scumpă), ceea ce ar fi dramatic.

Află detalii despre organizare nuntă

Pune pe listă tot ceea ce vrei

O sală spectaculoasă de eveniment, fie ea perfectă pentru o nuntă, tot va avea nevoie de aranjamente florale şi decoraţii speciale, cum ar fi un perete de flori dedicat fotografiilor pentru Instagram ale invitaţilor sau un leagăn romantic pentru miri.

Misiunea noastră este să nu ai nicio grijă în ziua ta specială. Îţi luăm de pe umeri stresul tuturor detaliilor, mari sau mici, şi îţi lăsăm doar emoţiile frumoase şi amintirile de neuitat. Echipa Royal Hall îţi va pregăti scena nunţii, iar tu vei străluci în reflectoare, fără grji.

Ia în considerare cum se vor simţi  invitaţii tăi

Dacă inviţi o mulțime de oaspeți din afara orașului sau vrei o nuntă la o destinație mai îndepărtată, căută un loc care să poată oferi cazare şi, eventual, transport. Aminteşte-ţi și de confortul lor în cadrul locației, pentru că îi inviţi să se bucure de bucuria ta, simţindu-se în permanenţă bine. Nimănui nu i-ar plăcea să meargă două ore cu maşina, îmbrăcat, coafat şi machiat de eveniment. Iar acesta nu e cel mai incomod exemplu, organizatorii noştri au întâlnit şi situaţii mai vitrege prin care au trecut invitaţii doar pentru hatârul mirilor. 

O sală de bal, chiar în Bucureşti, este soluţia perfectă. Programează o întâlnire cu experţii Royal Hall. 

Gândeşte-te la ceea ce este inclus

Dacă te uiţi la unele locații care oferă servicii complete și unele în care îţi poţi aduce propriul aport, asigură-te că ai timpul şi energia necesară să te poţi ocupa de toate, sau bugetul să poţi angaja oameni care să facă asta.

Alegerile locaţiilor nu sunt mereu echilibrate, iar uneori te poate costa mai mult executând de unul singur ceea ce ai ales tocmai ca să eviţi o cheltuială.

Soluţia poate fi alegerea unei săli care să fie îndeajuns de somptuoasă, cum este Royal Hall, cu bucătărie proprie şi avantajul de a avea totul pus pe tavă de către echipa de organizare nuntă București.

Rămâi conectat la tine

Odată cu Pinterest şi Instagram, o mulțime de cupluri aleg locații pe baza stilului unei nunți de care s-au îndrăgostit online. 

Este important să te întrebi ce este autentic pentru tine şi partenerul tău. Chiar dacă arată perfect în poze, s-ar putea să te simţi incomod, sau chiar să-l faci pe viitorul tău soţ să se simtă un simplu invitat la nunta ta de vis. Fiţi alături unul de celalalt şi transformaţi acest unic eveniment într-unul croit special pe sufletele voastre. 

Urmează-ţi visul!

Nu confunda tematica nunţii cu locaţia, pentru că deşi uneori par că sunt acelaşi lucru, vei fi susprins să afli că o locaţie versatilă cum e Royal Hall poate îndeplini mult mai multe tematici decât nunta de basm, un bal la castel. Întâi hotărăşte care e visul tău, ce experienţă vrei să trăieşti alături de partener şi apoi mobilizează-ţi toate resursele pentru a aduce la realitate exact ce ţi-ai propus.

Un ultim sfat

Atunci când porneşti căutările locaţiei pentru nunta ta de vis, începe de aici. Noi îţi suntem alături cu o locaţie excepţională şi organizatori dedicaţi, minuţioşi şi extrem de bine pregătiţi pentru orice e nevoie ca evenimentul tău să fie unic.

Dacă vrei să auzi sunetul pantofilor de gală pe marmură, iar nunta ta să fie luminată divin de candelabrele de cristal, aici poţi trăi autentic sentimentul lui “pentru totdeauna”!