• Royal Hall - Desăvârșit. Minuțios. Regal.
  • office@royalhall.ro

Cauți un salon pentru nunta ta în București? RoyalHall.ro te poate ajuta!

Salon pentru nunta ta în București

Alegerea unui salon nuntă București potrivit este probabil partea din planificare care necesită acordarea unei atenții deosebite. Desigur, rezervarea cu succes a locației nunții este mai ușor de spus decât de făcut datorită unor factori precum disponibilitatea și toate celelalte elemente logistice.

Realizarea nunții tale de vis va depinde de alegerea locului perfect. Și va fi important să iei în considerare fiecare aspect al experienței – de la estetică la lucruri precum capacitatea salonului și spațiul de parcare. Vrei ca ziua nunții tale să fie perfectă. Esențial pentru ziua ta specială este să găsești salon nuntă București perfect pentru tine. Este important că locația pe care o alegi să se potrivească tuturor nevoilor tale așa că mai jos regăsești o listă de întrebări pe care să le adresezi locațiilor de nuntă pentru a te ajuta să alegi un salon nuntă București ideal pentru nevoile tale:

  • Locația este disponibilă la dată când vrei să îți organizezi nunta?
  • Câți invitați poate găzdui acel salon nuntă București mult visat?
  • Care este pachetul de nuntă și ce este inclus?
  • Ce alte evenimente au loc la locație în aceeași zi?
  • Exista o zonă în aer liber pentru o recepție?
  • Există o zonă sigură pentru depozitarea cadourilor de nuntă?
  • Locația dispune de parcare?

Serviciile oferite

Serviciile oferite de un salon nuntă București sunt extrem de importante. Indiferent cât de uimitoare ar fi o locație, dacă pur și simplu simți că serviciul lor pentru clienți nu este unul deosebit, probabil că nu merită să rezervi locul. Dacă de la început nu îți pot răspunde la anumite întrebări, probabil ca lucrurile se vor înrăutăți în viitor. Totul se rezumă la încrederea în instinctele tale. Poate că îți place locul, dar oamenii contează extrem de mult. Este important să te simți bine cu echipa de la fața locului iar echipa Royal Hall este unul din pilonii principali pe care se construiește activitatea noastră. Ne alegem colegii cu atenție, astfel încât alături de ei să uiți de orice grijă și să poți savura din plin evenimentul tău. Coordonatorii noștri de evenimente vor deveni adevărați îndrumători pentru tine, vor fi trup și suflet implicați în tot pentru a-ți oferi posibilitatea de a avea cea mai frumoasă zi din viața ta.

Află detalii despre organizare nuntă

Catering

Locația poate avea propriile servicii de catering care sunt incluse ca parte a pachetului de închiriere a locației. Ne mândrim cu bucătarii noștri dedicați, cu faptul că putem pune la dispoziție mai multe tipuri de meniuri nuntă echilibrate și bine gândite în bucătăria Royal Hall, de la aperitiv până la friptură, care să vă satisfacă toate papilele gustative.

Capacitatea locației

Fiecare salon nuntă București are o limită maximă de ocupare. Trebuie să știi care este această limită mai ales dacă te aștepți la un număr mai mare de invitați. Este util să cunoști numărul de oaspeți care este cel mai potrivit pentru tipul de spațiu pe care îl închiriezi. La Royal Hall vei găsi un salon nuntă București cu o capacitate de 300 de persoane pentru evenimentele de tip nuntă și 500 de persoane pentru cele de tip conferință, cu o curte interioară plină de viață iar restaurantul oferă posibilitatea de a organiza petreceri în inima orașului, dar totodată departe de agitație.