Royal Hall este mai mult decât o sală splendidă de gală. Suntem o echipă de elită, perfect pregatită să dezvoltăm și să creăm orice tip de eveniment, oriunde și oricum ți-ai propus.

Planificarea și producția de evenimente au de bifat din ce în ce mai multe condiții într-un sector care se schimbă în permanență, dar conceptul de ospitalitate, căruia noi ne dedicăm de peste 11 ani, nu se va schimba niciodată.

Cei peste 11 ani de experiență și know-how-ul internațional în organizare nunți, ne-au perfectat într-o echipă multidesciplinară de profesioniști care se ocupă de îngrijirea fiecărui detaliu.

aperitive meniu nunta

Hai să discutăm despre evenimentul tău!

meniu nunta

Ne concentrăm intens pe gustul bun clasic şi facem în aşa fel încât aromele captivante ale lui “odinioară” să fie gătite high-end în mâncăruri noi, creative şi spectaculoase.

Ne mândrim cu bucătarii noștri dedicați, cu faptul că putem pune la dispoziție mai multe tipuri de meniuri echilibrate și bine gândite în bucătăria Royal Hall, de la aperativ până la friptură, care să vă satisfacă toate papilele gustative.

Din experienţa noastră, meniurile cu arome româneşti la bază topesc invitaţii şi dau startul unei seri de poveste.

Meniul este mereu deasupra aşteptărilor, în oricare variantă o vom testa şi alege împreună, pentru că evenimentul tău înseamnă pentru noi o retrăire a celor mai frumoase emoţii ale vieţii.

Şi suntem gata să-ţi punem totul pe tavă în această sală evenimente în București.

Variante meniuri

Oferim flexibilitate deplină în personalizarea meniurilor în funcție de dimensiunea evenimentului, preferințe și buget.

Meniu Extraservicii

Cheese Bar

Fruit Bar

Candy Bar

Cocktail Bar

Gentlemen Corner

Galerie

Ofertele Royal Hall

OFERTE

Profită de ofertele limitate! Alege cea mai bună ofertă pentru evenimentul tău.