• Royal Hall - Desăvârșit. Minuțios. Regal.
  • office@royalhall.ro

Top 5 meniuri de nuntă populare în București pentru 2025

Meniu nuntă Bucureşti

Meniul de nuntă – aproape ca o poveste de dragoste

Meniul de nuntă este mult mai mult decât o simplă listă de preparate. Este o poveste culinară ce urmărește parcursul cuplului, dezvăluind bucurii, experiențe și preferințe. De aceea, alegerea de meniuri pentru nunta ta în București este un proces crucial.

Importanța de a alege preparate tradiționale

Mâncarea tradițională este un element esențial în majoritatea nunților. Aceasta nu numai că adaugă o notă de autenticitate evenimentului, dar aduce și o parte din cultura și istoria familiei cuplului în sărbătoare. Un preparat tradițional extrem de iubit sunt sarmalele. Aceste delicioase pachete de carne și orez, înfășurate în foi de varză sau viță de vie, aduc un gust deosebit evenimentului și sunt o modalitate minunată de a onora rădăcinile culturale. Sarmalele reprezintă un preparat tradițional românesc ce a devenit popular în întreaga lume. Acestea pot fi preparate într-o varietate de moduri pentru a satisface gusturile diverse ale invitaților.

Importanța de a avea pește în meniu

Un alt aspect important al alegerii unui meniu de nuntă ideal este diversitatea opțiunilor culinare. Cu tot mai mulți oameni care adoptă un stil de viață sănătos, includerea peștelui în meniu poate fi o decizie înțeleaptă. Pe lângă faptul că este o opțiune sănătoasă, peștele adaugă o notă de eleganță meniului și poate satisface gusturile diferite ale invitaților. O variantă populară este somonul la grătar sau somonul cu sos de lămâie și capere. Aceste preparate se remarcă prin gustul lor delicat și textura fragedă, fiind o alegere excelentă pentru invitații care caută opțiuni mai ușoare.

Top 5 meniuri de nuntă populare

După ce am explorat importanța de a include preparate tradiționale și pește în meniu, haideți să dezvăluim topul celor mai populare meniuri de nuntă în 2025:

1. Meniu clasic – deliciu etern

Acest tip de meniu se bazează pe conceptul de a oferi invitaților preparate delicioase și familiare, cu o notă de eleganță și atenție la detalii. Această alegere este potrivită pentru cuplurile care doresc să creeze o atmosferă de tradiție și rafinament în ziua lor specială.

Află detalii despre organizare nuntă

2. Meniu grand – un festin de elegantă

Meniul grand este mai mult decât o simplă listă de preparate, este o experiență culinară elaborată, care îmbină gusturile, aromele și prezentarea pentru a crea un festin pentru toate simțurile. Fiecare detaliu este planificat cu atenție pentru a oferi invitaților o experiență culinară de neuitat.

3. Meniul Regal- lux şi eleganță

Alege meniul regal dacă vrei o experiență culinară de excepție, creată pentru a impresiona și pentru a aduce o notă de aristocrație la eveniment. Fiecare detaliu este pus la punct pentru a oferi invitaților o experiență culinară demnă de povești cu prinți și prințese.

4. Meniu copii-un moment de bucurie pentru cei mici

La o nuntă, copiii reprezintă o parte importantă a audienței. Pentru a asigura că toți invitații, inclusiv cei mici, se simt bineveniți și se distrează, este crucial să se ofere un meniu adaptat gusturilor și preferințelor lor. Un meniu special pentru copii demonstrează grijă și atenție față de toți cei prezenți la eveniment.

5. Meniu Vegan – respectând toate preferințele

Pentru cuplurile care doresc să ofere opțiuni pentru toate preferințele dietetice ale invitaților, un meniu vegetarian sau vegan este o alegere excelentă. Aceasta poate include preparate creative pe bază de legume, tofu, quinoa și multe alte ingrediente sănătoase. Acest meniu nu numai că arată grijă pentru invitații tăi, dar și promovează o abordare sănătoasă și ecologică.